ingatlan
Eladó
fejlesztési terület több célra
5 033 934 675 Ft (~ 14 591 115 €)
12 075 Ft/nm (~ 35,00 €/nm)
Pest - Törökbálint
Raktárvárosi út - Pannon út


Telek terület:416889 m2
Ingatlan állapota:kifogástalan
Komfort:gáz víz villany csatorna
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


Célpiac Bt.
Faluhelyi György

Tel.: 30/954-61-88
ingatlan@celpiac.hu

Hirdető további hirdetései: celpiac


Ingatlan azonosító száma: 659182
   
Eladó - fejlesztési terület több célra - Törökbálint :

Kereskedelmi-Gazdasági és Különleges építési területek eladók Törökbálinton - megközelítõleg 800 méterre az M1-M7 autópályáktól (az Auchan hipermarket felüljárójától), 9 km-re a 0 km kõtõl, Budapest központjától, a Raktárvárosi és Pannon úton. A területek egy tagban történõ értékesítése preferált az adott övezeti besorolások, vonatkozó elõírásainak figyelembevételével. A terület két GKSz6 (~21 ha) és Kjz-2 (~21 ha) övezetbe sorolt részbõl áll: 1.GKSz6 Kereskedelmi, gazdasági (~21 ha)Bármilyen kereskedelmi célra szolgáló épület és a tulajdonosai, dolgozói, használói, stb. részére lakások, adminisztrációs épületek, más irodák (logisztika nélkül), parkolóház, üzemanyagtöltõ, sportlétesítmény, egészségügyi központ, szociális épületek, oktatási intézmények, nyilvános szórakoztató központok.
Beépíthetõség 30 %
Teljes beépített terület 100%
Építménymagasság 13 m
Zöldfelület min 40% 2.Kjz-2 Különleges építési terület (~21 ha)Oktatási központok, egészségügyi intézmények (kórház, szanatórium, wellness szálloda, gyógyszálló, rekreációs központ, nyugdíjas otthon), sportlétesítmények, különleges turisztikai létesítmények, vallási célú építmények.
Beépíthetõség 30 %
Építménymagasság 11 m
Zöldfelület min 40% Közmûvek:Víz: 300 mm-es vízvezeték húzódik a terület nyugati oldalán, a vasúti vágánnyal párhuzamosan. Egy másik 200 mm-es vízvezeték került kiépítésre a Raktárvárosi út mentén. A szükséges vízmennyiség biztosítható.
Gáz: 8 bar nyomású, közepesen nagynyomású gázvezeték van lefektetve a területhatáron, párhuzamosan az új Pannon úttal. A szükséges kapacitás errõl biztosítható.
Áram: légvezeték keresztezi a területet, valószínûleg kevés szabad kapacitással. Az elektromos ellátást az Elektromos Mûvek instrukciói alapján fejleszteni kell. Egy elektromos alállomás található Budaörsön (szomszédos település) a nagyobb teljesítmény biztosítására.
Csatorna: belsõ csatornahálózat csatlakoztatható közvetlenül a fõ-csatornagerincre, néhány száz méterre az új Pannon úttól.Út: Törökbálint, megközelítõleg 800 méterre az M1-M7 közös autópálya csatlakozópontjától. A területre két behajtási lehetõség van errõl az útról : közvetlenül a Diósdi úti körforgalomból, és a Pannon út középsõ szakaszáról, a két körforgalom között.
Tömegközlekedés: Több kék, városi busz közlekedik a terület elõtti fõúton (Raktárvárosi út).Vasútállomás szintén a közelben található.Budaõrsi Repülõtér: 2 km-re a területtõl található , kisebb gépek és helikopterek használják..
Az értékesítés a tulajdonló Kft. üzletrészeinek eladásával történik. Eladási ár: 35 €/m2-nek megfelelõ Forint ellenérték
Amennyiben kérdése van, írjon nekünk a bõvebb tájékoztatásért.ingatlan@celpiac.hu 

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó fejlesztési terület több célra  Pest Törökbálint

Eladó fejlesztési terület több célra  Pest Törökbálint

Eladó fejlesztési terület több célra  Pest Törökbálint

Eladó fejlesztési terület több célra  Pest Törökbálint

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max