ingatlan
Eladó
építési telek
4 000 000 Ft (~ 12 346 €)
Pest - Ráckeve
Lórévi köz


Telek terület:2376 m2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Igen

Érdeklődni:


Ráckeveingatlan Iroda
Pataky Sándor

Tel.: +3620 618 66 71
rackeveingatlan@gmail.com

Hirdető további hirdetései: rackeveingatlan


Ingatlan azonosító száma: 664848
   
Eladó - építési telek - Ráckeve :

Ráckeve Budapesttõl 40 km-re fekvõ Duna-parti kisváros, egyik csendes területén eladó ez a 2376 nm-es osztható építési telek. A telek az LF3--s övezetbe tartozik. Itt a legkisebb terület 800 nm. 30% beépíthetõ és 6 méter magas építmény építhetõ rá- Így alkalmas akár több ház elhelyezésére is.
 
A telek 30 X 79 m-es. Közmûvek a telek elõtt. A környezetében újabb építésû házak is találhatóak A központban Penny Market, LIDL,Tescó és különbözõ bevásárlási lehetõségek. Heti két alkalommal híres piac várja a vásárlókat.
 
A városban óvoda, iskolák és gimnázium is van. Befektetõknek, CSOK-ot igénybe vevõknek remek alkalom ez a kedvezõ áru telek.

 
Üzenet a hirdetőnek

Partner-link kérése


 
Eladó építési telek Pest Ráckeve

Eladó építési telek Pest Ráckeve

Eladó építési telek Pest Ráckeve

Eladó építési telek Pest Ráckeve

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max