ingatlan
Eladó
építési telek /lakó/
2 500 000 Ft (~ 6 394 €)
Pest - Vác


Építés éve -1
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Vámos Lívia

Tel.: +36303820436
livia@vamosingatlan.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 763119
   
Eladó - építési telek /lakó/ - Vác :

Vác külterületén, 5762 m2-es szántó terület eladó! A földterület Vác és Rád között, a Külsõ Rádi út folytatásaként, a 2106 -os úton található, a Mihály Tanya szomszédságában, a fõút mellett. A telek háromszög alakú, az út felõli szélessége kb. 133 m. Földhasználati jog nincs bejegyezve. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van, tehermentes.
Minõségi osztály: 5
AK: 12,05 • HÉSZ besorolás szerint: szántó, ezért vétel esetén, kifüggesztés köteles
• Övezet jele: Má (általános mezõgazdasági övezet) A mezõgazdasági területen a növénytermesztés, az állattartás, állattenyésztés továbbá az ezekkel kapcsolatos termékfeldolgozás és tárolás (a továbbiakban: mezõgazdasági termelés,) együttesen mezõgazdasági termelés és az ahhoz szükséges építmények elhelyezésére szolgáló része. A mezõgazdasági terület a település beépítésre nem szánt területének a növénytermesztés, az állattartás és állattenyésztés, továbbá az ezekkel kapcsolatos termékfeldolgozás és -tárolás. Ajánlom mindazoknak, akik gazdálkodni szeretnének, vagy egyszerûen csak befektetési célból inkább földterületet vásárolnának! Ha további információra lenne szüksége, kérem hívjon a részletekért!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó építési telek /lakó/ Pest Vác

Eladó építési telek /lakó/ Pest Vác

Eladó építési telek /lakó/ Pest Vác

Eladó építési telek /lakó/ Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max