ingatlan
Eladó
építési telek /lakó/
220 000 000 Ft (~ 596 206 €)
Fejér - Csabdi


Építés éve -1
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Vécsei Melinda

Tel.: +36204377028
melinda@huberingatlan.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 766230
   
Eladó - építési telek /lakó/ - Csabdi :

Csabdi belterületi részén kb 34500 nm kb 3 ,5 hektáron építési telek kerül eladásra, mely kimondottan ingatlanfejlesztõk és befektetõk részére aktuális.
A falu központja fölött déli leejtõn helyezkedik el a terület .A25 db önálló hrsz.-ú telken a közmû-csatlakozások kiépítésre kerültek , de az évek során egyéb fejlesztés itt nem történt, ezért a jelenlegi állapotában kerül eladásra. Az elburjánzott növényzet megszüntetése, a földmérõ által a telkek kitûzése és a meglévõ közmûvek átvizsgálása ,valamint a villany hálózat engedélyeztetése és kialakítása az új tulajdonos feladata. A telkek különbözõ méretûek.
Erre a területre a HESZ alapján a beépítési mód szabadonálló és maximum kétlakásos lakóépület építhetõ max 20% Csabdi folyamatosan fejlõdõ település a Keleti – Gerecsében található kb 1200 fõs község.
Budapest kb 35 km és Bicske kb 5,5 km közelsége miatt egyre többen keresik fel ezt a rendezett települést,hisz iskola, óvoda van , idén kezdõdik a bölcsõde építése is, három templommal rendelkezik , kerékpár út Bicske-Csabdi-Tabajd , sportpálya , lovarda mind megtalálható. További információkért várom hívásukat.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó építési telek /lakó/ Fejér Csabdi

Eladó építési telek /lakó/ Fejér Csabdi

Eladó építési telek /lakó/ Fejér Csabdi

Eladó építési telek /lakó/ Fejér Csabdi

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max