ingatlan
Eladó
családi ház
25 900 000 Ft (~ 65 903 €)
Pest - Ráckeve
Újtelep


Építés éve 1980
Alapterület:45 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Bukriné Füleki Viktória

Tel.: +36305766586
ingatlaniroda@lavinahome.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 766110
   
Eladó - családi ház - Ráckeve :

Ráckeve újtelepi részén, Dunához közel, kertvárosi környezetben eladó ingatlan!
A 450 nm-es telken a ’80-as években épült 35 nm alapterületû lakóházként nyilvántartott könnyûszerkezetes ház egy masszív beton garázsra épült.
Elrendezését tekintve a fedett teraszról léphetünk be az ingatlanba, az alsó szinten egy nappali, konyha és fürdõ kapott helyet. Az emeletre felérve pedig jobbra egy nagyobb, balra egy kisebb szoba található, melyek igény esetén akár össze is nyithatók! Közmûvek közül telken belül minden megtalálható!
Az ingatlan kisebb felújítást/ korszerûsítést követõen minden tekintetben kiváló ajánlat a csendre és nyugalomra vágyóknak, de igény esetén bõvíthetõ is!
Amennyiben felkeltettem figyelmét, jöjjön és nézzük meg! További kérdés esetén állok rendelkezésére! Az ingatlan per- és tehermentes.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Ráckeve

Eladó családi ház Pest Ráckeve

Eladó családi ház Pest Ráckeve

Eladó családi ház Pest Ráckeve

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max