ingatlan
Eladó
családi ház
54 800 000 Ft (~ 171 787 €)
Pest - Ráckeve
Öregfalu


Építés éve 2010
Felujítás éve 2016
Alapterület:225 m2
Telek terület:903 m2
Ingatlan állapota:kifogástalan
Szobák száma:5+ 1 fél
Emelet:1
Fűtés:padlófűtés
Komfort:gáz víz villany telefon csatorna
Parkolás:dupla garázs
MelléképületVan
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Igen

Érdeklődni:


Ráckeveingatlan Iroda
Pataky Sándor

Tel.: +3620 618 66 71
rackeveingatlan@gmail.com

Hirdető további hirdetései: rackeveingatlan


Ingatlan azonosító száma: 666438
   
Eladó - családi ház - Ráckeve :

Budapesttõl 35 km-re Ráckeve fürdõváros nagyon jó részén, tulajdonosa megválik ettõl a rendkívül szép és kiválóan megépített és felszerelt otthonától.


Egy különleges, extrán felszerelt ház egy lakás áráért!


A ház 225 nm hasznos alapterületen, három szinten készült el. A 904 nm-s összközmûves telken 2010-ben adták át a tulajdonosának a környék egyik legjobb építõje. A falak Porotherm38-s tégla és 10 cm-s dryvit szigeteléssel lettek ellátva. A kert rendkívül szépen gondozott, térkõvel és színes növényzettel díszített. Az öntözése automata öntözõrendszerrel, fúrt kútból megoldott. Ki lett alakítva egy külön autóbejáró a kert fele is. A ház alsó szintjén két különálló garázs lett kialakítva. Az egyik garázsba akár egy nagyobb autó is elfér. A kapuk távirányítóval mûködnek. Itt lett elhelyezve a központi porszívó is. Itt egy kis játszószoba is kialakításra is került a gyerekeknek. Ugyancsak az alsó szinten található a gázcirkó, mely a fûtés és meleg víz ellátásáról gondoskodik. A fûtés a hálószobákban radiátorral, a többi helységben padlófûtéssel lett megoldva. Szintén itt találjuk a nyári konyhát is. A kertben gyerekeknek játszótér is készült, a házból a kerte kijõve egy hangulatos fedett teraszra tudunk kiülni jó idõben. A földszinti részen egy ízléses amerikai stílusú konyha-étkezõ, egy légtérbe nyitva a nappalival lett kialakítva. A konyha mellett egy kamra is ki lett alakítva. Az étkezõbõl egy télikertbe tudunk kimenni, mely különleges hangulatot kölcsönöz a lakásnak. A földszinten találunk egy külön WC-t és egy nagy fürdõszobát, a mai kornak megfelelõ kétmosdós kialakítással. A tetõtérben szintén egy nappalit, fürdõszobát, WC-t, bidét, mosókonyhát három hálószobát találunk. Egy garderobe szoba is ki lett alakítva, ruháinknak. A burkolatok igényesen lettek válogatva az egész épületben, híven tükrözve a tulajdonos jó ízlését.   A közlekedés busszal, hévvel illetve autóval lehetséges a fõvárosba. A városban fürdõk, óvoda, iskolák, gimnázium és rengeteg bevásárlási lehetõség van. Évközben különbözõ fesztiválok és kulturális események nyújtanak szórakozást.


Nagyon jó szívvel tudjuk ajánlani, mindazoknak, akik egy nagyon szép helyen, igényes házban szeretnének családjukkal élni az életüket. Amennyiben felkeltette figyelmét az ingatlan, úgy hívjon bármely nap és bemutatom Önnek az ingatlant.


Amennyiben hitelre lenne szükségük, úgy az irodáink hitelügyintézõi készséggel állnak rendelkezésükre.

 
Üzenet a hirdetőnek

Partner-link kérése


 
Eladó családi ház Pest Ráckeve

Eladó családi ház Pest Ráckeve

Eladó családi ház Pest Ráckeve

Eladó családi ház Pest Ráckeve

Eladó családi ház Pest Ráckeve

Eladó családi ház Pest Ráckeve
Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max