ingatlan
Eladó
családi ház
89 000 000 Ft (~ 241 192 €)
Komárom-Esztergom - Környe


Építés éve 2013
Alapterület:230 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Nagy Edit

Tel.: 06306226317
nagy.edit@dot-ing.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 765114
   
Eladó - családi ház - Környe :

Ha kényelmes, minden igényt kielégítõ otthont szeretne, ne döntsön míg ezt az ingatlant nem látta! Hibátlan állapotban, tágas terekkel, sok extrával és igényes külsõ-belsõ kialakítással, minõségi alapanyagokból megépített és karban tartott családi házat kínálok Önnek és családjának Környe legszebb, panorámás utcájában.
A lakóház 680 nm-es, összközmûves, gyönyörûen parkosított, enyhén lejtõs kialakítású telken fekszik. Az utcafronton tömör falazatú kerítés áll, személy- és elektromos kapubejáróval.
Az épület 1988-ban épült, téglából, szuterénszint, lakószint és tetõtér kialakítással, összesen 230 nm hasznos alapterülettel.
A földszinten található egy tágas, egylégterû elõtér – étkezõ – konyha, melyben gyönyörû cseresznyefából készült, gépesített (sütõ, fõzõlap, páraelszívó, mosogatógép, hûtõ) konyhabútor készült. Mellette egy világos, nagyméretû nappali, ahonnan tolóajtón keresztül egy hangulatos hatalmas fedett terasz nyílik kertkapcsolattal. Továbbá két hálószoba (kõrisfa parketta padozattal) fürdõszoba (zuhanyzó, fürdõkád, dupla mosdó), WC-kézmosóval és a lépcsõtér.
A tetõtérben tágas elõtér, két nagy méretû szoba (az egyik erkéllyel), valamint fürdõ-WC helyiség van.
A szuterénszint mely belsõ lépcsõsoron, valamint külsõ bejáraton át is megközelíthetõ egy igazi wellness részleg: 3 személyes yakuzzival, 4 személyes finn relax szaunával, mellette fürdõ-WC-zuhanyzó-kézmosóval, valamint relaxációs résszel, télikerttel, hogy hidegebb idõben is zavartalan legyen a pihenés. A télikert panorámás ablakain keresztül a minden évszakban gyönyörû kert látványa tárul elénk.
A lakóház fûtését a szuterénszinten elhelyezett gáz- és vegyestüzelésû kazánok látják el, radiátorokkal. A melegvíz ellátást villany bojler biztosítja.
Az épületet 2014-ben felújították:
- új faablakok hõszigetelt üvegezéssel
- 15 cm vastag homlokzat szigetelés + nemesvakolat
- a lábazati részen 10 cm-es szigetelés kõburkolattal
- tetõfelújítás: 20 cm + 10 cm vastag kõzetgyapot szigetelés, lécezés, fólia, Bramac cserépfedés
- Telek nagy részén térkõburkolat készült
- telek körülkerítése tömör falazatú tégla kerítéssel
A kocsibejáróval szemben egy különálló tégla építésû, 36 nm-es, dupla garázs kapott helyet, elektromos garázskapukkal, padlástérrel. A kertben 6,5 m x 3 m-es épített (hõszivattyús) fûthetõ medence, valamint grillezõ van. Végül, de nem utolsó sorban az ingatlan per-, teher- és igénymentes. A gépesített konyhabútor, a beépített szekrények és a szauna a vételár részét képezik. Az ingatlan kizárólag a Dot-ing ingatlan- és hiteliroda kínálatában található és közremûködésével tekinthetõ meg, elõzetes telefonos idõpont egyeztetést követõen!
Érdeklõdni: Nagy Edit 06 30 6 226 317

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Komárom-Esztergom Környe

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Környe

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Környe

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Környe

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max