ingatlan
Eladó
családi ház
22 900 000 Ft (~ 70 898 €)
Pest - Kiskunlacháza
Ujtelep

  Kedvencekbe rakom


Építés éve 1980
Felujítás éve 2017
Alapterület:200 m2
Telek terület:970 m2
Ingatlan állapota:felújított
Szobák száma:7
Fűtés:gáz cirko
Komfort:gáz víz villany telefon csatorna
Parkolás:garázs
PinceVan
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Igen

Érdeklődni:


Ráckeveingatlan Iroda
Pataky Sándor

Tel.: +3620 618 66 71
rackeveingatlan@gmail.com

Hirdető további hirdetései: rackeveingatlan


Ingatlan azonosító száma: 667936
   
Eladó - családi ház - Kiskunlacháza :

Nagyon jó ajánlat!
Budapesttõl délre, 35 km-re Kiskunlacháza központi helyéhez közel eladó ez a felújítás alatt illetve annak befejezése elõtti állapotban lévõ családi ház.
A 960 nm-s összközmûves telken az 1980-s években téglából épült épület a felújítás alatt 10 cm-s hõszigetelõ dryvit védelmet kapott, mely nagyon gazdaságossá teszi az épület téli fûtését. A ház 200 nm-s két szinten dupla komforttal, lehetõvé teszi, hogy akár 2 generáció együtt élhessen. A ház alatt pince is van. A földszinten nagy nappali, két szoba, külön WC fürdõszoba, mely épített zuhanyozóval lett ellátva. Nagy konyha-étkezõ és innen lehet kijutni a 16 nm-s teraszra a kert felé. Az emeleten három szoba, fürdõszoba, sarokkáddal és külön WC, terasz és egy nappali, melybe érkezünk mikor a földszintrõl a falépcsõn érkezünk az emeletre. Az ablakok fából és egyedi formában készültek. A bejárati ajtó mûanyag. A fûtésrõl és a melegvízrõl gázcirkó gondoskodik. Jöjjön el és tekintse meg, nem fog csalódni, ha egy nagyon kellemes és tágas családi házra vágyik. Iskolák, óvoda, központ, bevásárlási lehetõségek, közlekedés, orvosi rendelõk mind a közelben.
Amennyiben hitelre van szüksége, úgy irodáink nagy gyakorlattal és több bank által nyújtott hitel ajánlataival segítik önöket.
https://www.youtube.com/watch?v=ojmiVkKR6rg

 
Üzenet a hirdetőnek

Partner-link kérése


 
Eladó családi ház Pest Kiskunlacháza

Eladó családi ház Pest Kiskunlacháza

Eladó családi ház Pest Kiskunlacháza

Eladó családi ház Pest Kiskunlacháza

Eladó családi ház Pest Kiskunlacháza

Eladó családi ház Pest Kiskunlacháza
Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max