ingatlan
Eladó
családi ház
68 500 000 Ft (~ 175 192 €)
Pest - Albertirsa
Irsa


Építés éve 2023
Alapterület:94 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Bauer Krisztina

Tel.: +36302888122
bauer.krisztina.ingatlan@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 763867
   
Eladó - családi ház - Albertirsa :

CSEND, NYUGALOM, MADÁRCSICSERGÉS Ha gyorsan be szeretnél költözni új építésû családi házadba, akkor ideális lehet neked ez az ingatlan! PROBLÉMÁT OKOZNAK NEKED AZ ALÁBBIAK? Új házat szeretnél, de nem akarsz belevágni egy építkezésbe a mostani bizonytalan idõkben. Ezen a házon az utolsó simításokat végzik, rövidesen költözhetõ lesz. Nem szeretnél sok kerti munkát végezni, de azért legyen hely garázsnak, medencének, a gyerekeknek futkározásra. Ezen az ideális méretû telken kényelmesen elfértek, de nem kell naphosszat füvet nyírnod. Sok rémtörténetet hallottál új építésû ingatlanoknál a kivitelezés minõségérõl. Ennél a háznál nem csak egy tervrajzot látsz, hanem saját szemeddel meggyõzõdhetsz az épület kiemelkedõ minõségérõl, és fényképes dokumentációt kapsz az építkezés szakaszairól, így biztosan tudhatod, hogy nem lett semmi kispórolva. MIÉRT EZ A HÁZ, ÉS MIÉRT NEKED? Olyan alacsony rezsiköltséged lesz, mintha egy kis lakásban laknál.
Évekig nem lesz gondod semmire az épülettel kapcsolatban.
A gyerekeid nyugodt, biztonságos környezetben nõhetnek fel. MIT KAPSZ EZÉRT AZ ÁRÉRT? Kulcsrakész házat, ahova már csak a bútoraidat kell hoznod.
Rendezett terepet, viszont a kertrendezés rád vár, illetve a kerítést is saját ízlésednek megfelelõen alakíthatod ki.
Az ár tartalmaz 5% ÁFÁ-t. Kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni a házat? Keress a megadott számon vagy hagyj üzenetet!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Albertirsa

Eladó családi ház Pest Albertirsa

Eladó családi ház Pest Albertirsa

Eladó családi ház Pest Albertirsa

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max